Grafika oktatás

Dolgoztam többek között a legismertebb hazai punk zenekarnak, az Aurorának, vagy épp Eperjesi Tímea mellett is. Rövid ideig a divatszakmában is tevékenykedtem designer munkakörben, azonban az a világ számomra túl műanyag, mesterséges volt.

Grafikai oktatóm a SpitDeco művészeti ág megalkotója Orgoványi Gábor volt a főiskolán. Videotechnikából Dr. Berke József volt az MTA díjazottja, míg multimédiából Dr. Jarosievitz Beáta az MTA többszörösen kitüntetettje tanított. Grafikáim számos helyen megtalálhatóak manapság is az interneten, illetve a YouTube videó megosztón is. Ma már diákjai plakátjaival és kiadványaikkal is találkozni lehet. Videókat vágtam zenekarok és rendezvények számára Premiere Pro és After Effect szoftverekkel.

2011 óta foglalkozom magánoktatással. Hamar népszerű lettem közvetlen stílusom és egyedi oktatási módszereim miatt. Az oktatást sokkal inkább szórakozásnak veszem, amibe csendben égetem bele a kemény munkát.

2013- óta óraadóként oktattam a Ruander Oktatóközpontban, mivel a diákok és kollégák meg voltak elégedve szakmai felkészültségemmel és az oktatás iránti alázatommal, így alkalmaztak állandó munkakörbe. 2014 januárjától Kiadványszerkesztő és Webdesign képzéseken oktattam, mint felnőttoktató és tananyagfejlesztő.

2017. szeptemberétől felmondtam és ismét vállalkozó lettem. Akkor az volt a tervem, hogy abbahagyom az oktatást, de a tudás átadás vágya és két intézmény csábítása okán maradtam az oktatásban. Vállalkozóként már két intézményben lettem óraadó. A Ruander Oktatóközpont mellett megkeresett a Soter-Line oktatóközpont is. 2017 szeptembere óta e két intézményben oktatok Kiadványszerkesztő és Grafikus OKJ-s diákokat.

Én voltam az első olyan magántanár a neten, aki nyíltan szociális árképzést alkalmaztam a tandíj megállapításakor. Kiemelten figyeltem a hátrányos és súlyosan hátrányos helyzetűekre. Félárvaként nőttem fel, így tisztában vagyok azzal, hogy a lehetőségek akadálya gyakran az anyagi korlát.

Kategóriák