ZenekarZenekarok:
Füvészkert utca - 2012-2013
DEFEKT zenekar - 2015- jelenleg is
ROCKSULI (eseti fellépések, mint diák) 2018 - jelenleg is

Duók:
Orbán Zoltán (gitár) - Korcz Attila (ének)
Czigány Márton (gitár, ének) - Korcz Attila (ének, perka)

Énektanárok:
Kiss Viki Énekstúdió - 2015, negyedév
Pulius Tamás, Rocksuli - 2015, egy félév
Pulius Tamás, Rocksuli - 2016, negyedév
Priskin Georgina, Rocksuli - 2018, egy félév
Még mindig messze vagyok a kész énekestől, de igyekszem, tanulok lelkesen és alázatosan.


FÜVÉSZKERT UTCA


2012-ben alapítottam meg az első zenekaromat a Füvészkert utcát, itt volt szerencsém igazán tehetséges zenészekkel együtt próbálni. Jómagam ebben a formációban doboltam, vagy legalábbis valami olyasmit...

A billentyűknél megfordult Kiss Leonóra és Mokánszki Ádám (zeneszerző), a gitárt Illés Norbert gitárdiplomás gitáros nyúzta, ének poszton pedig a kiváló torkú Farkas Katalin játszott hangjával.

Füveszkert utca zenekar

DEFEKT


A DEFEKT zenekar 2015-ben alakult Budapesten. Az alapító tagok: Korcz Attila (ének), Vikthor Tailor (basszusgitár), Kiss Gergely (gitár), Vastag Viktória (dob)

Később nem sokkal csatlakozott a zenekarhoz Kiss Zoltán (szólógitár) és végül pedig konga, perka, vokál posztra érkezett meg Zádori Ádám. Kiss Gergely, Geri 2016-ban kilépett a zenekarból, Zádori Ádám pedig 2018 év elején. Kiváló embereket és zenészeket ismertem meg bennük.

A zenekar összes tagja nyitott a művészetek felé. Egyik másik tag saját bevallása szerint defektes is... A fiatalok legfontosabb célja az volt, hogy egy építő közösséget alkossanak és közben jól is érezzék magukat.

A zenekar hamar sikereknek örvendhetett, hiszen számos előzenekari felkérés mellett, volt szerencséjük fesztiválon fellépniük főműsoridőben, koncertet adtak az Akváriumban, ahová a Magyar Telekom még szívesen visszavárja őket és második születésnapi bulijukon egy teltházas koncertet adtak a Rocktogon budapesti színpadán.

Jelenleg is aktív koncertező zenekar: defektzenekar.hu facebook.com/defektzenekar

Defekt zenekar Korcz Attila Korcz Attila Korcz Attila Korcz Attila Korcz Attila Korcz Attila Korcz Attila

Kategóriák